Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός ΕΚΦΡΑΣΗ 97 τίμησε τη δημοσιογράφο Κατερίνα Φιλοπούλου, η οποία έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον χώρο των ΜΜΕ του νησιού μας και όχι μόνο.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία του ΕΚΦΡΑΣΗ 97, όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια του πορτρέτου της Κατερίνας το οποίο επιμελήθηκε ο κ. Κανάνης Ανδρέας με το συνεργάτη του, ενώ ανακοινώθηκε ότι το studio του Ραδιοφωνικού Σταθμού θα ονομάζεται πλέον ”ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ”.

Η συγκίνηση έκδηλη στα μάτια όλων, με την απώλεια μιας μάχιμης δημοσιογράφου και ενός χαρισματικού ανθρώπου να είναι αισθητή.

Πριν την εκδήλωση για την Κατερίνα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Σταθμού καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Σπύρος Κλάδης, στην ομιλία του δεσμεύθηκε ότι ο Ράδιο ΕΚΦΡΑΣΗ 97 θα θεσπίσει το βραβείο Κατερίνα Φιλοπούλου το οποίο θα είναι ένα χρηματικό έπαθλο το οποίο θα δίνεται κάθε χρόνο σε φοιτητή από το νησί μας ο οποίος θα εισάγεται στο τμήμα του ΕΚΠΑ, Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο σταθμός όπως ανακοίνωσε ο κ. Κλάδης θα απευθυνθεί και στα υπόλοιπα ΜΜΕ του νησιού, έτσι ώστε να συνεισφέρουν και αυτά για να συγκεντρωθεί μεγαλύτερο ποσό.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση αλλά και το συγκλονιστικό ηχητικό που έφτιαξε ο Γιώργος Πασσανικολάκης για την Κατερίνα, με την τελική τεχνική επεξεργασία από τον Αλέξη Μιχαήλ του Έκφραση 97.

kosnews24.gr