Νικητής ο Βασίλης Νικολάκης με τις θερμές ευχές του Καλυμνιακού”

Ο Βασίλης Νικολάκης έπεσε επικίνδυνα στον αγωνιστικό χώρο, μένοντας για μερικά λεπτά κάτω με τις δύο ομάδες, τους διαιτητές και τον κόσμο να παγώνουν αφού έβλεπαν ότι δεν αντιδρούσε. Ευτυχώς ο νεαρός που χτύπησε στο στήθος και στο κεφάλι πέφτοντας, ξεπέρασε τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην συνέχεια για περαιτέρω εξετάσεις. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Αργοναύτες πήραν προβάδισμα με τον Σαγρέ στο 31’ για να φέρει το ματς στα ίσια ο Κλειδαράς στο 33’. Στο 36ο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα ο Κανέλλης ωστόσο ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Σαγρέ να ευστοχεί απ’ την άσπρη βούλα στο 40’ για το 2-1 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καλυμνιακού πίεσε για την ισοφάριση και κατάφερε 70’ να κάνει το 2-2 σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Αλέκο και Χατζηαλεξίου.

Οι συνθέσεις

Αργοναύτες Καλύμνου: Τόλης, Πιλάτος, Σαγρές, Πιζάνιας Μ. (86’ Ασπράς), Σισώης, Κασσάρας, Νικολάκης (86’ Γεωργιάδης), Πιζάνιας Π., Δεναξάς, Φραγκονικόλας, Κανέλλης.

Καλυμνιακός: Γιακούμαρος, Έλληνας, Παπαδόπουλος, Κούρος, Λελέκης Ν., Κλειδαράς, Μαγκούλιας (57’ Χουρδάς Σ.), Αλαχούζος, Καμπουράκης (86’ Χουρδάς Δ.), Φράγκος, Τηλιακός (46’ Χατζηδάκης). 

Το μήνυμα του Καλυμνιακού

Δεν έχει καμία σημασία το τελικό σκορ

Δεν έχει καμία σημασία ποιοί πέτυχαν τα γκολ

Σημασία έχει ότι ο νεαρός αθλητής της ομάδας των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ Βασίλης Νικολάκης, που τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, διέφυγε τον κίνδυνο

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!

Βασίλη, η ομάδα του ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΥ σου εύχεται περαστικά, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!

giafkasports.gr