Με αφορμή την χθεσινή προεκλογική της ομιλία – συγκέντρωση στην κατάμεστη αίθουσα του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω “Το Χάνι”, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής: 

Χαρά, ευτυχία, αισιοδοξία, θάρρος και δύναμη είναι όλα όσα αποκόμισα απ’ την χθεσινή ηχηρή παρουσία του δημοκρατικού κόσμου της Κω στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου.

Εκεί είχα την ευκαιρία να υποδεχθώ παλαιούς και νέους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους στα δύσκολα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του παρόντος, φίλους, γνωστούς, ασθενείς μου και πολλές δεκάδες συμπολίτες μας που μ’ ένα στόμα και μια φωνή διεκδικούν μια νέα αλλαγή στις ζωές τους, επιλέγοντας να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ και το πρόγραμμα του.

Μια αλλαγή που μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φέρει κερδίζοντας τα μεγάλα μετεκλογικά στοιχήματα. Για την Πατρίδα και για τους συμπολίτες μας. Είναι άλλωστε στο dna αυτής της Παράταξης να αποτελεί την μόνη πολιτική δύναμη που νομιμοποιείται να εκπροσωπεί τη φιλολαϊκή πολιτική, την κοινωνική δικαιοσύνη, την προάσπιση της Δημοκρατίας αυτής καθ’ αυτής.

Μήνυμα ελήφθη λοιπόν. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει. Επιστρέφει εκεί που ανήκει. Σε τροχιά εξουσίας, σε ρόλο πρωταγωνιστή, σε ρόλο ρυθμιστή των μετεκλογικών εξελίξεων και της διαμόρφωσης ενός υγιούς πολιτικού περιβάλλοντος, μιας πιο ανθρωποκεντρικής Πολιτικής.

Δική μου δέσμευση, να φανώ αντάξια της αγάπης, της εκτίμησης, της δύναμης και της εμπιστοσύνης που εισέπραξα απ’όλους όσους επέλεξαν να πλαισιώσουν δυναμικά την ομιλία μου εχθές.  Σε μια εκδήλωση που λειτούργησε ως εκκωφαντική απάντηση σε όσους αμφισβητούν. 

Η Κως ψηλά ! Το ΠΑΣΟΚ ψηλά ! Τα Δωδεκάνησα ψηλά !

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video