Τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου στη Λέρο πραγματοποίησε, το Σάββατο 6 Μάϊου, η υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Κατερίνα Εμμανουήλ. Το μεγάλο πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στην τελετή και το ζεστό και συγκινητικό κλίμα με το οποίο «αγκάλιασαν» άπαντες την υποψηφιότητά της, ήταν κάτι το αναπάντεχο.

Στην ομιλία της η υποψήφια βουλευτής, φανερά συγκινημένη από την αγάπη και τη συμμετοχή των συμπατριωτών της, δήλωσε ότι είναι μεγάλη τιμή για εκείνη που τη συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο πρωθυπουργός, κυρίως όμως γιατί εκπροσωπεί τον τόπο της, τη Λέρο, η οποία αξίζει πολλά περισσότερα και ζήτησε τη στήριξη.

Την Κατερίνα Εμμανουήλ προλόγισε ο δημοσιογράφος Νίκος Ιγνατίδης. Μίλησε επίσης, ο νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου, Νικόλαος Χαραλάμπης. Και οι δυο αναφέρθηκαν στην Κατερίνα Εμμανουήλ με θερμά λόγια, για την εργατικότητα, τον προγραμματισμό και την αποτελεσματικότητά της, για το έργο της στο Νοσοκομείο Καλύμνου ως Διοικήτρια και για την αγάπη της για τον τόπο της και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι να αποκτήσουν φωνή και τα μικρά νησιά.

Στα εγκαίνια, εκτός των παραπάνω, παραβρέθηκαν: Ο πρόεδρος Ενεργειακής ΑΕ της Π.Ν.Αι. Ι. Θεμέλαρος, ο Δήμαρχος Λέρου Μ. Κόλιας συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Μ. Κανάρη, τους Αντιδημάρχους Ν. Μπίλλη και Δ. Καστή, τον Πρόεδρο του ΔΣ Ν. Κοκκώνη. Επίσης παρόντες ήταν ο τ. Δήμαρχος Λέρου Μ. Κοντραφούρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τ. Κωττάκης, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Λέρου Δ. Καρανικόλας, ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Λέρου, Μ. Μαθιουδάκης, πολλά παλιά και νέα στελέχη της ΝΔ, πολλοί φίλοι και γνωστοί, που όλοι εξέφρασαν με θέρμη τη στήριξή τους και τις ευχές τους για καλή επιτυχία στην υποψήφια βουλευτή.