Η αίθουσα του κυλικείου του Νοσοκομείου Καλύμνου, ήταν σήμερα το πρωί γεμάτη από νέες μητέρες και εγκυμονούσες, που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τα όσα χρήσιμα παρουσίασαν οι υπεύθυνες της μαιευτικής κλινικής γύρω από τον Μητρικό Θηλασμό.

Την ικανοποίηση του για την προσέλευση των γυναικών στην παρουσίαση, εξέφρασε στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, ο Διοικητής του ιδρύματος, Νίκος Φανιός, εκ μέρους όλης της διοίκησης, για μια δράση στα πλαίσια της εξωστρέφειας του ιδρύματος.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Οι υπεύθυνες του μαιευτικου τμήματος, παρουσίασαν στις νέες μητέρες, τη σημασία του Μητρικού Θηλασμού, την αξία και κυρίως το δέσιμο με το παιδί και την αρμονική του ανάπτυξη, όπως τόνισε η ψυχολόγος. Η εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού, έδωσε στο Νοσοκομείο και στην μαιευτική κλινική, την ευκαιρία να προσεγγίσουν τις νέες μητέρες και να τους παράσχουν κάθε συμβουλευτική υποστήριξη και παράλληλα για μια ακόμη φορά το Νοσοκομείο, προσεγγίζει την τοπική κοινωνία και δεν περιορίζεται στα στενά όρια της παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ακολουθούν αποσπάσματα από την εκδήλωση:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video