Μια γυναίκα που ξεχείλιζε από ζωντάνια και δυναμισμό, η Νομική Κουλλιά, έφυγε σήμερα για το μεγάλο ταξίδι, στα 83 της χρόνια, γεννημένη το 1939, μετά από μακρόχρονη περιπέτεια με την υγεία της.

Η εκλιπούσα, με τον αγαπημένο της σύζυγο, Μιχάλη Κουλλιά, αγωνίστηκαν να μεγαλώσουν και να στηρίξουν την πολυμελή οικογένεια που δημιούργησαν, τα έξι παιδιά τους, τη Θέμη, τον Μικέ, ιεροψάλτης, τον Γιάννη, γνωστό γιατρό και καλλιτεχνική φύση, τον Ηλία, επιτυχημένος επιχειρηματίας, την γνωστή ανά το πανελλήνιο τραγουδίστρια Καίτη και τη Μαρία, που χάρισαν στους γονείς τους πολλά εγγόνια και πολλές χαρές από την επιτυχημένη τους προσωπική πορεία.

Η θεία Νομική, “μπόλιασε” όλα τα παιδιά της με την αγωνιστικότητα, ώστε να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια, με το δικό της παράδειγμα, όπως και την αγάπη για την τέχνη, με την οποία όλοι ασχολούνται, από την πλευρά του ο καθένας και η κάθε μια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Δευτέρα 1η Αυγούστου, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Χριστού στις 5:00 το απόγευμα και σωρός θα μεταφερθεί στην εκκλησία στις 1:00 το μεσημέρι.

Σε όλη την οικογένεια ο “Παλμός της Καλύμνου” εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλεια τους.