Για την “ολική” ανάπλαση του χώρου μπροστα΄από το Ναυτικό Μουσείο, μίλησε, ανάμεσα στ’ άλλα, ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, στο φακό του Παλμού της Καλύμνου.

Την κατασκευή ενός νέου συντριβανιού, αλλά και την τοποθέτηση ανδριάντα του Νικόλα Βουβάλη, στη θέση της προτομής που υπάρχει μέχρι σήμερα, ανήγγειλε ο Δήμαρχος σήμερα και τόνισε πως στόχος είναι η πλήρης ανάπλαση του αύλειου χώρου μπροστα΄από το Ναυτικό Μουσείο, ενώ φαίνεται πως όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες, επισηαμίνοντας πως είναι πλέον ανάγκη να προχωρήσει και η αναβάθμιση του κτηρίου στο σύνολό του. Να επισημανθεί πως τον ανδριάντα του Νικολάου Βουβάλη που θα τοποθετηθεί στη σημείο αυτό της πόλης του νησιού, χρηματοδότησαν ιδιώτες, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος.

Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για την διάνοιξη του δρόμου στη Ψέριμο, που θα ενώνει την κεντρική παραλία με το Βαθύ και τον Ελαιώνα και θα φτάνει μέχρι τη Φρουρά, με ορίζοντα ολοκήρωσης της διάνοιξης πριν τις Δημοτικές Εκλογές.

Επίσης αναφέρθηκε στην αποστολή του Δήμου στην Αυστρία για το Παγκόσμιο Κύπελο αθλητικής αναρρίχησης , στα πλαίσια του στόχου του Δημου να κατασκευάσει στο Άργος, δίπλα από το κλειστό που πρόκειται να κατασκευαστεί και ολυμπιακού προπονητικού κέντρου αθλητικής αναρρίχησης.

Ακολουθεί το βίντεο με τις σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video