Πρόσκληση για την Κυριακή 15 Μαϊου, τις εκλογές για ανάδειξη του Προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., απεύθυναν οι υποψήφιοι της Καλύμνου, για μαζική συμμετοχή των Καλυμνίων στις διαδικασίες που θα γίνουν από τις 8:00 το πρωί, μέχρι τις 8:00 το βράδυ.

Παρουσία του συντονιστή της τοπικής Οργάνωσης Μελών Καλύμνου, Γιάννη Παπαδημητρίου, παραχωρήθηκε σήμερα το πρωί συνέντευξη τύπου, στην οποία οι δύο υποψήφιοι από την Κάλυμνο για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, Γιώργος Κασσάρας και Αγγελική Τρικοίλη, απέυθυναν κάλεσμα προς όλους για συμμετοχή στις ανοικτές διαδικασίες της Κυριακής 15 Μαϊου, για εκλογή Προέδρου και Κ.Ε.

Τόσο οι δύο υποψήφιοι όσο και ο συντονιστής της τοπικής Ο.Μ., απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για όλα τα βασικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία σήμερα, την ακρίβεια, τους λογαρισμούς στην ενέργεια, τα θέματα υγείας, για τα οποία έγινε ειδική αναφορά στην κατάσταση του Νοσοκομείου της Καλύμνου και στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, για τα οποία ο Γ. Κασσάρας, έχοντας και την εμεπιρία από την θητεία του στην 2η ΥΠΕ, αναφέρθηκε εκτενώς. Το ζητούμενο είναι για το κόμμα της αριστεράς, είναι η συμμετοχή στις δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά κυρίως η κινητοποίηση του κόσμου και ειδικά της νεολαίας, όπως ανέφερε με έμφαση η Α. Τρικοίλη.

H πολιτική αυτή παρουσία από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου, μέσα από τις τοποθετήσεις των στελεχών και των υποψηφίων για την Κ.Ε. του κόμματος, επικεντρώθηκε στο σύνθημα που δεν ήταν άλο από την μεγαλύτερη και μαζικότερη συμμετοχή την Κυριακή 15 Μαϊου, “ώστε να σταλεί το μήνυμα της ανατροπής αυτής της πολιτικής και την ανάδειξη μιας προοδευτικής διακυβέρνησης, που θα φέρει την αλλαγή στον τόπο”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video