Με δύο τελικούς, αδρών και γυναικών, (παρόλο που αυτός των γυναικών δεν έγινε τελικά) ολοκληρώθηκε το φετινό τουρνουά τένις «Κλωνάρεια 2021», στις εγκαταστάσεις του APOLLON TENIS CLUB στο Ρότσο.

Σε ένα απ’ τα καλύτερα παιγνίδια που έγιναν ποτέ σε τελικό του αντίστοιχου τουρνουά, εξελίχτηκε ο τελικός των ανδρών και  ο Νίκος Κούρος κέρδισε τον Αναστάση Τσακριό με σκορ 2-0 (6-5), (6-5). Ήταν ένα καταπληκτικό παιγνίδι με φοβερές ανατροπές και ταχύτητα, που και τα δύο σετ κρίθηκαν στο tie break με τον νικητή μάλιστα να γυρίζει το παιγνίδι από 2-5 στο δεύτερο σετ, προσφέροντας και οι δύο αθλητές ένα μοναδικό θέαμα και ένα παιγνίδι υψηλών αποδόσεων.

Ο τελικός του μονού γυναικών δεν έγινε, καθώς η μία εκ των δυο φιναλίστ Καλλιόπη Σαρούκου τραυματίστηκε σοβαρά στην διαδικασία του διπλού γυναικών που έγινε την προηγούμενη μέρα και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και τελικά το τρόπαιο απονεμήθηκε στην Πόπη Χατζηδάκη.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καλύμνου και ψυχή του Apollon Tenis Club, Παναγιώτης Ράγκος, μίλησε στον φακό του «Π.τ.Κ.», για τους αγώνες και γενικά για την επιτυχημένη διοργάνωση του φετινού τουρνουά.