Μια σύγχρονη, λειτουργική και άρτια εξοπλισμένη Γυναικολογική – Μαιευτική πτέρυγα, απέκτησε το Νοσοκομείο Καλύμνου, μετά από τεράστιες προσπάθειες και μέσα σε ελάχιστο χρόνο αλλά και μέσα σε δύσκολες ιδιαίτερα συνθήκες

Η Διοικητής του Νοσοκομείου, Κατερίνα Εμμανουήλ, με ιδιαίτερη συγκίνηση και πλαισιωμένη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και παρουσία πολλών προσκεκλημένων, εγκαινίασε την νέα πτέρυγα, που όπως τόνισε είναι ένα “δώρο” για την Κάλυμνο και την γυναίκα του νησιού, σε μια λιτή τελετή την οποία τέλεσε ο Μητροπολίτης κ.κ. Παϊσιος.

Η Κατερίνα Εμμανουήλ, ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθειά της, καθώς βρήκε ανοικτές πόρτες σε έναν αγώνα που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και κατάφερε να το στήσει από την αρχή και να το οργανώσει, παραδίδοντάςτο στην κοινωνία του νησιού, ώστε να δώσει μια νέα πνοή στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και ιδιαίτερα στις γυναίκες και η ελπίδα όλων είναι να συμβάλει στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας. Η Διοικητής, που φαίνεται πως ολοκλήρωσε την σύντομη παρουσία της στο Νοσοκομείο, αφήνει πίσω της ένα σημαντικό έργο, αφού εκτός την νέα πτέρυγα που εγκαινιάστηκε χτες, κατάφερε να γίνει το ίδρυμα πιο λειτουργικό, μπήκε τάξη στον εξωτερικό χώρο και ιδιαίτερα στην υποδοχή των εισερχομένων, καθαρίστηκε ο χώρος και γενικά έδωσε μιαν εικόνα μια νοσηλευτικής δομής, που αρμόζει σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Παρόντες ήταν όλοι οι εκπρόσωποι των βαθμών της αυτοδιοίκησης, που εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στην Κ. Εμμανουήλ, για αυτό το επίτευγμα, δείχνοντας πως η υγεία και η καθημερινότητα στον τόπο, είναι πάνω από πολιτικές διαφορές και απασχολεί τους πάντες.

Ακολούθησε μετά την τελετή, μια σύντομη ξενάγηση στον χώρο, που άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και φυσικά ένα αίσθημα ασφάλειας για την υγεία της γυναίκας και του νεογέννητου παιδιού.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video