Η κοροϊδία πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, επισημαίνει Γιώργος Μαύρος, σε σχέση με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από την συνεχιζόμενη λειτουργία της χωματερής στην Κάλυμνο.

Εμφανώς εξοργισμένος ο επικεφαλής της παράταξης “Η Κάλυμνος Αλλά ΖΕΙ” ζητά από τον Δήμαρχο να ακούσει επιτέλους όλες τις προτάσεις και να αναλάβει τις ευθύνες του, ώστε να σταματήσει η παράνομη και θανατηφόρα λειτουργία του ΧΑΔΑ και παραθέτει βίντεο με δηλώσεις τόσο του Δημάρχου, όσο και του Περιφερειάρχη, ο οποίος ξεκάθαρα δήλωσε πως “θα βάλει πλάτες” για την ενδιάμεση λύση (δεματοποίηση) όμως το στάδιο αυτό αφορά αποκλειστικά τον Δήμο.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Με χαρά ακούσαμε τις δηλώσεις του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου πως θα σταθεί αρωγός και θα βάλει πλάτη ώστε να λυθεί το θέμα της Χωματερής δια παντός , μήπως και τα παιδιά μας – όσα μείνουν εδώ – σταματήσουν να αναπνέουν κάποια στιγμή καρκίνο.
Είμαστε εξοργισμένοι όμως με την ασυδοσία σας, κ.Δήμαρχε και την αποποίηση ευθυνών αλλά και ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ. Για να μην αναφέρουμε τα γεγονότα που υποδεικνύουν το πως η μη ύπαρξη ΧΥΤΑ οφείλεται σε ενέργειες δικές σας, θα αρκεστούμε σε αυτό το βίντεο.
Αφήστε λίγο τον εγωισμό σας στην άκρη, σηκώστε το τηλέφωνο, ανοίξτε την πόρτα του γραφείου σας και μιλήστε με άτομα που έχουν λύσεις και που θέλουν να βοηθήσουν το νησί μας. Είτε αυτοί είναι Περιφερειάρχες είτε είναι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είτε απλοί πολίτες. Αυτοί μας κρίνουν άλλωστε και σε αυτούς λογοδοτούμε.
-Πόσα χρόνια υπηρεσίας στο ανώτατο δημοτικό αξίωμα θα χρειαστεί να περάσουν ακόμα, μέχρι να μάθετε να υπηρετείτε το δημόσιο καλύμνικο συμφέρον και όχι την δημόσια εικόνα του παντογνώστη και φωστήρα αρχηγού που υπόσχεται λύσεις χωρίς να έχουν καμία βάση?
-Πόσα “ντουμάνια” ακόμα πρέπει να εισπνεύσει ο Καλύμνιος, για να ακούσει πως κάποιος πραγματικά νοιάζεται για την υγεία του και το περιβάλλον του νησιού?
-Πόσα χρόνια εμπειρίας θα χρειαστούν ακόμα, για να σταματήσει το πινγκ-πονγκ των ευθυνών και να μπει η ζωή των συνδημοτών μας σε μια τάξη, που αρμόζει στον 21ο αιώνα που διανύουμε?