Τον Δήμαρχο, ως κύριο υπαίτιο για την “απογραφική διαγραφή” της Χώρας από την ΕΛΣΤΑΤ, ως παραδοσιακού οικισμού, για μια ακόμη φορά, στοχοποιεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαστροκούκος, ενώ αναφέρεται και στην μετέπειτα πορεία της όλης υπόθεσης, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ειρήνη Χαλκίτη και στο newspolitics.com.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Κάλυμνος Ενότητα Αναγέννηση”, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι αυτό έγινε τότε (2011) σκόπιμα , για λόγους που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν και δεν επιθυμεί να αναμοχλεύσει πάλι και παρουσίασε δύο έγγραφα, με τα οποία στοιχειοθετεί την άποψή του αυτή.

Για την πορεία της υπόθεσης και για την εξέλιξή της σήμερα, ο Γ. Μαστροκούκος τονίζει πως η λύση είναι πολιτική και αφορά την ψήφιση τροπολογίας που θα επαναφέρει τα πράγματα στην πρότερη και ορθή κατάσταση, παραθέτοντας όμως την εκτίμησή του πως ο Δήμαρχος δεν έκανε τίποτα απολύτως για να βρεθεί αυτή η λύση και κατέληξε με μια χαρακτηριστική αποστροφή, λέγοντας πως  “ο Δήμαρχος δεν αποτελεί λύση για τα προβλήματα του νησιού, αποτελεί το πρόβλημα του νησιού

Ακολουθεί το βίντεο με την συνέντευξη του Γ. Μαστροκούκου:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video