Μια ιδιαιτέρως σημαντική διάκριση απέσπασαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της JA Greece

Από την Άντζελα Γκερέκου,   Πρόεδρο  του ΕΟΤ., παρέλαβαν το βραβείο “Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης για την αξιοποίηση πρακτικών ηλεκτρονικής μάθησης”, στα πλαίσια της Μαθητικής  Εικονικής Επιχείρησης και του Πανελλαδικού Διαγωνισμού της JA Greece, μαθητές του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου, μαζί με τον καθηγητή τους Γιάννη Πολυκανδριώτη και τον διευθυντή του σχολείου, Δημήτρη Χαντσαρίδη.

Οι μαθήτριες, Αγάπη Καμπούρη και Άννα Ελένη, παρέλαβαν την ιδιαίτερη αυτή διάκριση για το σχολείο, ζώντας μια μοναδική εμπειρία, καθώς τα σχόλια της Α. Γκερέκου, αλλά και της Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, Προέδρου της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικά για ένα σχολείο της ακριτικής Ελλάδας.

Να επισημανθεί πως στον διαγωνισμό για την “εικονική επιχείρηση”, ο εκπαιδευτικός οικονομολόγος Γιάννης Πολυκανδριώτης, με τις ομάδες των μαθητών του, έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις και βραβεία.

Για την πολύ σημαντική αυτή διάκριση, εξέδωσε ανακοίνωση το 3ο Γυμνάσιο Χώρας, ενώ οι μαθήτριες, ο διευθυντής και ο αρμόδιος εκπαιδευτικός, μίλησαν σχετικά στον φακό του “Π.τ.Κ.” στο βίντεο που ακολουθεί:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

ΘΕΜΑ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Στο πλαίσιο του προγράμματος της Μαθητικής  Εικονικής Επιχείρησης και του Πανελλαδικού Διαγωνισμού της JA Greece που  διεξήχθη υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας  στο  Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το σχολείο μας το  3ο Γυμνάσιο Καλύμνου βραβεύτηκε  με το “Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης για την αξιοποίηση πρακτικών ηλεκτρονικής μάθησης ¨.


Στον  εκπαιδευτικό  μας Ιωάννη Πολυκανδριώτη  απονεμηθεί το “Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης” για την το σχολικό έτος 2021-22 και  προσκλήθηκε με δυο μαθήτριες του την Αγάπη Καμπούρη και Άννα Ελένη να το παραλάβουν. 
Με την παρουσία εξεχόντων προσωπικοτήτων ,  σε μια λαμπρή τελετή , το σχολείο μας βράβευσε η κα
Η τιμητική αυτή διάκριση από την επιτροπή ανέδειξε το ακριτικό μας 3ο Γυμνάσιο  και την Κάλυμνο κάνοντας  ιδιαίτερη αίσθηση  και απέσπασε θετικότατα σχόλια από όλους τους παρευρισκόμενους. 
Την αποστολή συνόδεψε ο διευθυντής του σχολείου μας Δημήτριος Χαντσαρίδης ο οποίος δέχθηκε μεταξύ άλλων  και τα συγχαρητήρια για την διάκριση    από την κα Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη Πρόεδρο Επιτροπής «Ελλάδα 2021».