Εικόνες αυθαιρεσίας και καταπατήσεων στην περιοχή “Βουβάλη” με τις τοπικές αρχές να αδιαφορούν συστηματικά για χώρο που ανήκει στον Δήμο και στην ζώνη ευθύνης του ΔΛΤ

Για μια ακόμη φορά ο “Π.τ.Κ.” επανέρχεται με ρεπορτάζ στην νέα παραλιακή ζώνη, γνωστή ως Βουβάλη, η εικόνα της οποίας είναι οικτρή και απαράδεκτη, καθώς έχει μετατραπεί σε χώρο “παρκαρίσματος” σκαφών, με τυς κατοίκους και τους επιχειρηματίες να βρίσκονται στα όριά τους με την όλη κατάσταση.

Ο Δήμος, του οποίου ιδιοκτησία είναι ο συγκεκριμένος χώρος, παρά τις οχλήσεις δημοτών προς τις τρεις τελευταίες Δημοτικές Αρχές, απλά επέδειξαν πλήρη και παντελή αδιαφορία και καμία διάθεση για προστασία δημόσιου χώρου και τερματισμού της υποβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής.

Το ερώτημα που τίθεται από τους κατοίκους της περιοχής, αφορά τόσο τους αρμόδιους όσο και τους υπόλοιπους του τοπικού πολιτικού προσωπικού, που με τη σειρά τους επιδεικνύουν ανάλογη αδιαφορία και ασκούν “επιλεκτική” αλλά και “μονόπλευρη” αντιπολίτευση, καθώς φαίνεται τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι … “ψιλά γράμματα”.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός του “Π.τ.Κ.” είναι αποκαλυπτικές της όλης κατάστασης και αναδεικνύουν την αδιαφορία από τους αρμόδιους

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video