Την ευκαιρία να βρεθεί μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας έχασε ο Καλυμνιακός που παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στο Νικαγόρα δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με τους Κεφαλιανούς να παίρνουν στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας. Έντονα παράπονα για την διαιτησία του Δημαράκη έχουν οι γηπεδούχοι.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Γιώργος Κλειδαράς με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το 1-0 ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Καμπουράκης με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου έκανε το 2-0.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Ο Νικαγόρας κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς απ’ το πέναλτι που κέρδισε στο 59’ ο Μάκης Ζερβός με το Νικόλα Ζερβό να κάνει το 1-2 ενώ στο 84’ ο Μάκης Ζερβός με μια ωραία ατομική προσπάθεια έγραψε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημαράκης με βοηθούς τους Αλέκο και Πατσιαούρα.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Γιακούμαρος, Λιώνης, Κούρος (64’ Χατζηδάκης), Κανέλλης, Φράγκος, Χουρδάς Σ. (64’ Ζεμπιλλάς), Παπαδόπουλος, Αλαχούζος, Καμπουράκης (80’ Τηλιακός), Κλειδαράς, Έλληνας.

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Κορκής (65’ Ανθούλης), Αντωνούρης, Κοκκαλάκης Μ., Σαλονικίδης, Σκευοφύλαξ (80’ Μπίλλης Χ.), Φραζέσκος, Μπίλλης Γ., Στρατής, Ζερβός Ν., Ζερβός Μ.

giafkasports.gr