Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου, Γεράσιμο Αποστολάτο, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λέρου ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, διαπιστώνοντας τα κενά σε ιατρικές ειδικότητες, ώστε να τα μεταφέρει στους αρμόδιους και την Πέμπτη ο Πρόεδρος του ΠΙΣ θα μεταβεί στην Πάτμο.

Ακολουθεί το δ.τ. του ΙΣΕK.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Χθες Δευτέρα 18 Ιουλίου επισκέφτηκε το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου          κ. Γεράσιμο Αποστολάτο, συνομίλησε με τους Ιατρούς, με τη Διοίκηση του Κ.Θ.Λ., είδε τις υποδομές και τις εγκαταστάσεις τόσο του νοσοκομείου όσο και του ψυχιατρείου της Λέρου και μας υποσχέθηκε ότι θα εισηγηθεί στους αρμόδιους Υπουργούς ούτως ώστε να καλυφθούν οι κενές ιατρικές ειδικότητες και να υπάρξει βελτίωση των υποδομών του Κ.Θ.Λ.   

   Tην Πέμπτη το πρωί θα επισκεφτεί το Κ.Υ. Πάτμου για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που υπάρχουν από τους Ιατρούς και τη Διοίκηση. 

Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ                ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ