Η ΕΑΚΑ ετοιμάζεται για τη νέα σαιζόν, με τις αυξημένες απαιτήσεις και τα νέα δεδομένα, μετά την πορεία που ακολούθησε τη χρονιά που πέρασε και προχώρησε σε μια δυνατή μεταγραφή, αφού όπως ανακοίνωσε απέκτησε τον Λευτέρη Πλευράκη.

Την ένταξη του Λευτέρη Πλευράκη στην οικογένεια του σωματείου, αναρτήθηκε από την ΕΑΚΑ:

“Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του Λευτέρη Πλευράκη (21-1.94)! Ένας νέος, ταλαντούχος παίκτης ο οποίος φέτος θα υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία και θα ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της ομάδας!

Ο Κώος Λευτέρη Πλευράκης που έχει καταγωγή και από την Κάλυμνο ξεκίνησε το μπάσκετ στον Ιπποκράτη και το 2016 μετακινήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Δούκα όπου τον πρώτο χρόνο στο παιδικό κατέκτησε τον τίτλο στην ΕΣΚΑ και την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι με την φανέλα του οποίου στο εφηβικό πρωτάθλημα πήρε τον τίτλο στην ΕΣΚΑ και την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον του προπονητή, Παναγιώτη Καυκή ο οποίος τον πήρε στον Ηλυσιακό. Με τους «κιτρινόμαυρους» την πρώτη σεζόν πήρε την άνοδο απ’ την Γ’ Εθνική στην Β’ (στη συνέχεια διακόπηκε η σεζόν λόγω κορονοϊού) ενώ υπήρξε και συμπαίκτης με τον Αντώνη Φώτση.

Λευτέρη σε καλωσορίζουμε στην Ε.Α.ΚΑ και σου ευχόμαστε μια δημιουργική χρονιά και πάνω απ’ όλα με υγεία.”