Με βολή στα 42,32 μέτρα η Χρυσή Βαλκανιονίκης Καλλιόπη Μεϊμάρη του ΑΣ “Ένωση Καζώνης – Κάλυμνος 2000” κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις Σέρρες

Η ακοντίστρια του Ξενοφώντα Κουτελλά από την Κάλυμνο, διαγωνίστηκε με αθλήτριες μεγαλύτερων κατηγοριών, αφού συμμετείχε στην κατηγορία Κ20, δύο χρόνια μεγαλύτερη από την ηλικία της και παρόλαυτα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έχοντας ακολουθήσει ένα εξαντλητικό πρόγραμμα, με συνεχείς συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις. Η Καλλιόπη Μεϊμάρη, συμμετείχε στο Βαλκανικό, στο Πανευρωπαϊκό και σε δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και πολλές άλλες διοργανώσεις, που ήταν φυσικό να κουράσουν την μεγάλη αθλήτρια του ακοντίου.

Αξίζει να παραθέσουμε τα λόγια του προπονητή της, που έχουν μια ιδιαίτερη βαρύτητα:

“Έπεσε σήμερα στις Σέρρες η αυλαία των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με την Καλλιόπη Μειμαρη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στον Ακοντισμό στην κατηγορία Κ20 αν και μικρότερη κατά δύο χρόνια. Έκλεισε έτσι μια χρονιά πετυχημένη αφού είχαμε ένα χρυσό Βαλκανικό μετάλλιο , συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα , ένα χάλκινο στην Κ20 , μία τέταρτη θέση στην Κ18 , ατομικά ρεκόρ μα πάνω απ όλα εμπειρίες. Όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν μεγαλύτερη αξία αν αναλογισθεί κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια προπονουμασταν στα τσιμέντα. Εγώ σαν προπονητής είμαι υπερήφανος και εύχομαι η Καλλιόπη να εμπνεύσει και άλλα παιδιά να έρθουν στον Στίβο”