Ο τ. Δήμαρχος του Τάρπον Σπριγκς και επιστήθιος φίλος του Καλύμνιου γερουσιαστή των ΗΠΑ Γκας Μπιλληράκη, τίμησε εκ μέρους της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής και του προέδρου της Δημήτρη Καλικάτζαρου.

Ο Χρ. Αλαχούζος, παρέδωσε εκ μέρους των Καλυμνίων της Αττικής στον γερουσιαστή αναμνηστική πλακέτα του παροικιακού σωματείου και ένα αγαλμάτιο του Αγίου Σάββα του “εν Καλύμνω Ασκήσαντος”, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης για τις υπηρεσίες του στον ελληνισμό και ιδιαίτερα στην Κάλυμνο, καθώς ο ομογενής πολιτικός είναι γνωστό ότι διαχρονικά καταβάλλει προσπάθειες για την ιδιαίτερή του πατρίδα, όπως έγινε με την Σχολή Μηχανικών και την διαμεσολάβησή του, μαζί με τον τ. Δήμαρχο του Τάρπον Σπριγκς, στον Πρωθυπουργό, παρέμβαση που υπήρξε καταλυτική για την προώθηση του αιτήματος του νησιού.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής, Δημήτρης Καλικάτζαρος, βρέθηκε τις γιορτές στο Τάρπον Σπριγκς, καλεσμένος των καλυμνίων και ιδιαίτερα του Χρυσόστομου Αλαχούζου και συμμετείχε σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα των Θεοφανείων, μαζί με τις άλλες οργανώσεις των Καλυμνίων, και εκπορσωπώντας το πολυπληθές παροικιακό σωματείο, τίμησε ανάμεσά τους τον τ. Δήμαρχο του “Καλύμνικου Χωριού” και τον συμπατριώτη μας γερουσιαστή, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρισκεται λόγω του ότι εκείνες τις ημέρες βρισκόταν σε εξέλιξη η ψηφοφορία στη βουλή της Αμερικής.