H υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, κ. Κατερίνα Εμμανουήλ, επισκέφτηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού, προκειμένου να ενημερωθεί για τα δεδομένα που επικρατούν και στις δύο εκπαιδευτικές βαθμίδες.
Την υποδέχθηκαν οι συνάδελφοι και οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων, οι οποίοι την ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών. Επίσης, συνάντησε και συνομίλησε και με τους νέους Συμβούλους Εκπαίδευσης για θέματα της αρμοδιότητάς τους.
Η κ. Εμμανουήλ ευχαρίστησε θερμά τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων και υποσχέθηκε τη συνεισφορά της στην προσπάθεια αντιμετώπισης των ζητημάτων στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, τον οποίο γνωρίζει καλά και υπηρετεί εδώ και 18 χρόνια.
Την επομένη, ημέρα Τρίτη 25 Απριλίου, η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ροδίων, κ. Αντώνη Καμπουράκη στο Δημαρχείο όπου, σε ένα πολύ καλό κλίμα, συζήτησαν για την θετική πορεία της Δημοτικής Αρχής, τόσο σε σχέση με τα έργα στο νησί, όσο και με τα θέματα καθημερινότητας των Ροδίων.
Η κ. Εμμανουήλ συζήτησε, επίσης, με τον Δήμαρχο τις νομοθετικές ρυθμίσεις στις οποίες προέβη έγκαιρα η κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα διοίκησης που δημιουργεί η «απλή αναλογική» και οι οποίες ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ είναι διατεθειμένη να συνδράμει ακόμη περισσότερο, με ενέργειες τέτοιες που θα διασφαλίζουν την σωστή και εύρυθμη λειτουργία των Δή