Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ, Γιάννης Ιακώβου, μιλά για πολλοστή φορά στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο, τα οποία χρονίζουν και ακόμα δεν έχουν αντιμετωπιστεί.

Σε 20 μέρες περίπου ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, που θα βρει το ΕΠΑΛ με τα ίδια προβλήματα στις εγκαταστάσεις του, μια σχολική μονάδα που φιλοξενεί τον μεγαλύτερο αριθμό μαθητών από τα υπόλοιπα σχολεία, ενώ φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο χώρο και το εσπερινό τμήμα.

Σπασμένα τα πλακάκια σε πολλές αίθουσες διδασκαλίας, η οροφή στάζει σε πολλά σημεία, οι εξωτερικοί τοίχοι παρουσιάζουν ρωγμές, οι προκατασκευασμένες αίθουσες που έχουν σαπίσει τα ξύλα και είναι έντονη η δυσοσμία από την μούχλα και ένα πεύκο στην αυλή που αποτελεί κίνδυνο για φωτιά, καθώς βρίσκεται δίπλα σε στύλο της ΔΕΗ, ενώ τα παράθυρα χρήζουν άμεσης αντικατάστασης.

Πολλά τα προβλήματα του σχολείου, με τους αρμόδιους να υπόσχονται πως θα παρέμβουν, μετά από κάθε αίτημα του διευθυντή, όμως παραμένουν στις υποσχέσεις και σε λίγες ημέρες ξεκινά η σχολική χρονιά στο πολυπληθέστερο σχολικό συγκρότημα της Καλύμνου, με τα προβλήματα μεγάλα και άλυτα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο διευθυντής Γιάννης Ιακώβου, μιλά στο φακό του “Παλμού της Καλύμνου ” και ξεναγεί στους χώρους του σχολείου, με τις εικόνες να είναι αδιάψευστοι μάρτυρες της όλης κατάστασης.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video