Μια ακόμα τραγωδία συγκλονίζει από χθες το βράδυ την περιοχή μας, με τον άδικο χαμό ενός 38χρονου μηχανικού πλοίων, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο πλοίο την ώρα που αυτό βρίσκονταν στο λιμάνι της Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέχρι αυτή την ώρα και εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια οι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, ο 38χρονος κατάγεται από τα Δωδεκάνησα και ήταν πατέρας τριών παιδιών. Όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν στο ότι έδωσε τέλος στη ζωή του, ευρισκόμενος σε προσωπικό αδιέξοδο.

Η τραγωδία , σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η “Ρ” σημειώθηκε χθες στις 8:36 το βράδυ, όπου συνάδελφοί του των βρήκαν νεκρό στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και το λιμενικό σώμα, αλλά παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του και των διασωστών του ΕΚΑΒ η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τραγικό θάνατο ο 38χρονος, διενεργούν αρμόδιοι αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών καθώς επίσης και ο ιατροδικαστής Ρόδου. (Πηγή Η Ροδιακή)