Λίγες ώρες απομένουν από την ανάρτηση των βαθμολογιών των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων, με την αγωνία να είναι στο ζενίθ, ειδικά και λόγω των καλών επιδόσεων που αναμένονται σε μερικά μαθήματα.

Αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου, μετά τις 13:00 θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στη σχετική σελίδα του Υπουργείου, στα Λύκεια αλλά και μέσω sms για όσους έκαναν έγκαιρα τη δήλωση.

Με όποιο τρόπο και αν μάθουν οι χιλιάδες υποψήφιοι τους βαθμούς τους στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα, θα ολοκληρωθεί ένας κύκλος για την προσπάθειά τους, αφού θα γνωρίζουν τα μόρια που θα ανοίξουν τις πόρτες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά του στοιχεία.

Παράλληλα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ακόμα δεν ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες ανακοίνωσης των βαθμών στα ειδικά μαθήματα, ούτε η έναρξη συμπλήρωσης του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου.