Συνάντηση είχε ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιώργος Κασσάρας, με αντιπροσωπία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο και τον ταμία της Ένωσης, Στυλιανό Κάλλα και Ιάκωβο Κωνσταντάρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. στη Λέρο

Η συζήτηση διεξήχθη παρουσία του Αδαμάντιου Βάρνα, συντονιστή της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της  γνωστοποιήθηκαν τόσο ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ε.Δ. που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου.

Ο Γ. Κασσάρας έδειξε ότι γνωρίζει τα περισσότερα εκ των ζητημάτων που τέθηκαν και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία τους, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, δημιουργούν πρόσθετα βάρη στο προσωπικό, ενώ  ανέφερε ότι από την πλευρά του θα είναι αρωγός  στην επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ. και επεσήμανε πως είναι απαραίτητη η θέσπιση επιπλέον κινήτρων, ώστε να διευκολύνεται η στελέχωση των ακριτικών στρατιωτικών μονάδων καθώς και η επίλυση ζητημάτων που απασχολούν το στράτευμα πανελλαδικά.