Η απόλυτα κυρίαρχη στον ακοντισμό στα Βαλκάνια, Καλλιόπη Μεϊμάρη, με το εισιτήριο στο χέρι για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στην Ιερουσαλήμ τον Ιούλιο

Η Χρυσή Βαλκανιονίκης του ΑΣ “Ένωση Καζώνης – Κάλυμνος 2000”, Καλλιόπη Μεϊμάρη, που σήμερα το πρωί με μια απίστευτη βολή στα 48,69 μέτρα, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 που διαξάγεται στο Μπαρ του Μαυροβουνίου, πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου στην Ιερουσαλήμ.

Η 17χρονη ακοντίστρια του Ξενοφώντα Κουτελλά, με το σημερινό χρυσό μετάλλιο, έκανε και ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 45,72μ, ενώ πέρασε κατά πολύ το όριο πρόκρισης των 46,50μ για το Πνευρωπαϊκό τον Ιούλιο στην Ιερουσαλήμ. και “έστειλε” στην δεύτερη και τρίτη θέση την Σέρβα Virag Bagi και την τουρκάλα Irem Batu αντίστοιχα.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο αποχής από τα στάδια λόγω της πανδημίας, η Καλλιόπη ξεκίνησε φέτος πολύ δυναμικά τη χρονιά, με απανωτές διακρίσεις σε Σχολικούς και Διασυλλογικούς αγώνες και έφτασε η μεγάλη στογμή για την Καλυμνιά ακοντίστρια να στεφθεί “βασίλισσα” του ακοντισμού στα Βαλκάνια.