Στην Κάλυμνο βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Αποστόλης Ασπράκης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Δωδεκανήσου, Χρήστο Καραϊσαρίδη.

Ο Α. Ασπράκης , επισκέφθηκε τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, με τον οποίο είχαν συζητήσεις για τα θέματα της αγοράς και συμμετείχε σε σύσκεψη φορέων στο Επαρχείο, με εκπροσώπους φορέων, ενημερώνοντας για τα νέα δεδομένα που έχουν στους ελέγχους των επιχειρήσεων, κυρίως των εποχικών. Στη συνέχεια ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, θα έχει επαφές με το επιμελητήριο για θέματα αρμοδιότητας, όπως και τη δυνατότητα να ενισχυθεί το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, με εξοπλισμό. Ο Α. Ασπράκης θα παραμείνει στην Κάλυμνο μέχρι αύριο το μεσημέρι, ενώ θα έχει επαφές με τον κόσμο της αγοράς και της επιχειρηματικότητας, διανέμοντας και σχετικό ενημερωτικό υλικό που ετοίμασε για αυτή τη δράση, ώστε να ενημερωθεί η τοπική αγορά, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος στο νησί.

Να τονιστεί πως ο Αποστόλης Ασπράκης, είναι άνθρωπος της αγοράς με γνώσεις για τα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, ενώ είναι και μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και από τη νέα περίοδο, του ανατέθηκε από τον Γιώργο Χαταζημάρκο αυτός ο νέος θεσμός του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη, με πληθώρα αρμοδιοτήτων και η Κάλυμνος, είναι το πρώτο Επαρχείο που επισκέπτεται από την ανάληψη των καθηκόντων του.

Στο βίντεο, οι δηλώσεις του Επάρχου και του Αν. Περιφερειάρχη, όπως τις κατέγραψε ο φακός του Παλμού της Καλύμνου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video