Σήμερα το πρωί, παραδόθηκε ένας σημαντικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Καλύμνου, από συμπατριώτισσάς μας, η οποία δώρισε στο ίδρυμα μηχανήματα για την καρδιολογική κλινική αξίας 25 χιλιάδων ευρώ, όμως παράλληλα η δωρήτρια προέβη σε καταγγελίες για “παρεμπόδιση” δωρεάς από πολιτικούς και … όχι μόνο, πριν 13 χρόνια περίπου!

Κατά την περίοδο 2009 -2010, η μητέρα της κ. Ελένης Διαμαντή, είχε την πρόθεση να δωρίσει στο Νοσοκομείο έναν Μαγνητικό Τομογράφο, στη μνήμη του πατέρα της, όμως, όπως ανέφερε, υπήρξε παρέμβαση από την τότε Δημοτική Αρχή, που ζήτησε από την μητέρα της δωρήτριας να χορηγήσει την κατασκευή θεάτρου, η οποία αρνήθηκε, καθώς η πρόθεσή της ήταν να ενισχύσει το Νοσοκομείο του νησιού, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η χορηγία αυτή.

Οι καταγγελίες φυσικά δεν αφορούν μόνο την τότε Δημοτική Αρχή, αλλά γιατρούς και τον διευθυντή του Νοσοκομείου της περιόδου εκείνης, αποφεύγοντας όμως να αναφέρει ονόματα. Η σοβαρότητα των καταγγελιών φυσικά θα απασχολήσουν την επικαιρότητα και θα ακολουθήσουν σχετικά ρεπορτάζ, ενώ τα όσα ανέφερε η κ. Διαμαντή καταγράφτηκαν από τον φακό στο βίντεο που ακολουθεί.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video