Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Ιουνίου, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η πρώτη σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ που προέκυψε από το 13ο Τακτικό Συνέδριο της Οργάνωσης.

Η σύνοδος διεξήχθη με πλήρη απαρτία και αναδείχθηκαν ο Γραμματέας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, το Πειθαρχικό Συμβούλιο, η Κεντρική Ελεγκτική Επιτροπή και η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Στις θέσεις του Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής και του Αναπληρωτή Γραμματέα Κεντρικής Επιτροπής εκλέχθηκαν ο Καλύμνιος Μιχάλης Νίκας και ο Σταύρος Σταυρόπουλος αντίστοιχα.

Ο νέος Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλης Νίκας δήλωσε: «Η τιμή της εκλογής μου ως Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χωράς είναι τεράστια, αλλά και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Θέλω να συγχαρώ όλα τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς και τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ενωμένοι, με μπροστάρη τον πρόεδρό μας, θα κερδίσουμε όλες τις εκλογικές μάχες που έρχονται, θα φέρουμε τους νέους κοντά στην πολιτική, αλλά και στην Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε, γιατί ΟΝΝΕΔ σημαίνει πρωτοπορία!».

*Ο Μιχάλης Νίκας γεννήθηκε το 1991 και κατάγεται από την Κάλυμνο και την Εύβοια. Εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός και ως Σύμβουλος Επικοινωνίας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και κάτοχος μεταπτυχιακού Digital Business (Διοίκηση Επιχειρήσεων) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Από το 2016 στο Συνέδριο Επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ εκλέγεται ανελλιπώς μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και έχει διατελέσει Διευθυντής Συντονισμού του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης.