Ο Δημήτρης Διακομιχάλης, μιλώντας στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που προγραμματίζει η Δημοτική Αρχή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην απόκτηση της μπετονιέρας που εντάχθηκε στο στόλο του Δήμου μέσω του “ΦιλόδημοςΙΙ”, ύψους 80 χιλιάδων ευρώ περίπου, ενώ επεσήμανε την γενικότερη ενίσχυση σε νέα οχήματα. Ερωτώμενος ο Δήμαεχος για τα δύο απορριμαροφόρα που ακόμα δεν έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, ενημέρωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν εκπρόσωποι της εταιρείας για να εκπαιδεύσουν το προσωπικό.

Απαντώντας σε ερώτηση της σελίδας, σχολίασε ο Δήμαρχος το μεγάλο πρόβλημα με τους ογκόλιθους που υπάρχει κινδυνος να κατολισθήσουν σε πολλές περιοχές της Καλύμνου. Επεσήμανε πως αποτελεί το πιο σημαντικό έργο που άπτεται της ασφάλειας των πολιτών, εκτιμώντας πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Το επόμενο ζήτημα που ρωτήθηκε ο Δήμαρχος, ήταν το έργο της ανακαίνισης και ανάδειξης των παραδοσιακών Μύλων της Χρυσοχεριάς, τονίζοντας πως αρχές του 2023 εν΄δεχεται να ξεκινήσουν οι εργασίες, ενός έργου που αφορά το Υπουργείο Πολιτισμού.

“Το 2023 δεν θα καπνίζει η Χωματερή”, δήλωσε κατηγορηματικά ο Δ. Διακομιχάλης, ο οποίος έδειξε πεπεισμένος πως θα υλοποιηθεί η ενδιάμεση λύση της Δεματοποίησης, ενώ ενημέρωσε πως εντός Νομεβρίου θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του δρόμου του Πλατύ Γυαλού και τέλος πρόσθεσε πως η Σχολή Μηχανικών της ΑΕΝ θα λειτουργήσει με την νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφτηκαν τα όσα ανέφερε ο Δήμαρχος για όλα τα παραπάνω:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video