Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, μετά την περιοδεία του στο Καστελλόριζο και την Χάλκη, παραβρέθηκε την 1η του Μάη στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου.

Στην εκδήλωση του δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με συνδικαλιστές και Προέδρους Πρωτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα προβλήματα των κλάδων τους. 

Σημαντική παρουσία και ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσαν τα ΤΑΞΙ της Ρόδου και οι εργαζόμενοι σε αυτά που δια των Προέδρων τους κατήγγειλαν  τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη,  για την  προσπάθεια δραστηριοποίησης και λειτουργία  της πολυεθνικής εταιρείας uber στο νησί που θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά  και το ψωμί τους οι συμπατριώτες μας αυτοκινητιστές και εργαζόμενοι.

Ο κ. Κασσάρας διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους για την υποστήριξή του η οποία θα εξειδικευθεί έτι περαιτέρω σε άμεση συνάντησή τους.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος συμμετείχε στη γιορτή της Πρωτομαγιάς στον Αγ. Ιωάννη Καλυθιών, ενώ το βράδυ  παραβρέθηκε στη συνάντηση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νέο εκλογικό κέντρο του κόμματος στ’ Αφάντου.