Με 6 αθλήτριες ο Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “ΑΤΛΑΣ” ΚΑΛΥΜΝΟΥ θα λάβει μέρος στο Summer Camp “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας που θα διεξαχθεί στις 24-29 Αυγούστου 2022, για να ξεκινήσει την αγωνιστική προετοιμασία για τη περίοδο 2022-2023.

Οι αθλήτριες του Μικέ Κουλιανού θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να ανταλλάξουν αγωνιστηκές εμπειρίες με κορυφαίους αθλητές-αθλήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον.

Στο προπονήτικο camp θα παρευρεθούν Ο Κορεάτης Πρωταθλητής LEE SEUNG JAE που θα είναι απο τους βασικούς συντελεστές που θα προπονήσει και θα διδάξει όλα τα παιδιά σε αυτό το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Ο LEE SEUNG JAE εργάζεται τώρα ως προπονητής και ως αθλητής υπήρξε μέλος της Κορεατικής Ομάδας Ταεκβόντο του πανεπιστήμιου Youngs an.

Επισης θα παρευρεθεί και ένας σπουδαίος Έλληνας προπονητής με την αγωνιστική του ομάδα ο οποίος ζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας ο Βασίλης Παπακώστας.
Ο Βασίλης ξεκίνησε απο το 1980 να ασχολείται με το Ταεκβοντο και απο το 1995 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως προπονητής στο σύλλογο Elite Taekwondo Nürnberg.
Το προπονητικό του έργο είναι αξιοσημείωτο με μεγάλες επιτυχίες αθλητών/τριών του σε Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

Τέλος να επισημανθεί πως οι αθλήτριες του συλλόγου θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και το αγωνιστικό poomsae από τον καταξιωμένο προπονητή κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΚΟΤΣΗ, ο οποίος ειναι:
• Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ΤΕΦΑΑ Αθηνών.

• Καθηγητής Ειδικότητας Taekwondo στο City Unity College.

• Μέλος της επιτροπής Poomsae της ΕΛΟΤ.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα την βασική δομή και τις αρχές του Αγωνιστικού Poomsae όπως:

Technical Accuracy (Ακρίβεια Κινήσεων)
Presentation (Παρουσίαση)
Rotation (Περιστροφές)
Transitions (Μεταφορές)
Stability (Σταθερότητα)
Balance (Ισορροπία)

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αθλήτριες του συλλόγου “Άτλας”, να περάσουν όμορφα και να αποκομίσουν όσον το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.