Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης», που έλαβε χώρα το 3ημερο 7-8-9 Απριλίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο, με τους αθλητές και αθλήτριες του  ΑΣ «Άτλας» Καλύμνου, να συναγωνίζονται ανάμεσα σε 1700 αθλητές από όλη την Ελλάδα και να καταφέρνουν να αποσπάσουν  5 μετάλλια και πολλές διακρίσεις.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μικέ Κουλιανού, διαγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Κύπελο και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς η «συγκομιδή» ήταν 5 μετάλλια, από τα οποία 2 χρυσά, της Ευδοξίας Κουλιανού και της Βίκυ Γκιντίδη, 1 ασημένιο από την Ολυμπία Μίχα και 2 χάλκινα που κατέκτησαν ο Γιάννης Παπαθωμάς και η Αγγελική Νυστάζου. Επίσης οι αθλητές του συλλόγου, Μαρία Σαββίνα Μαμουζέλλου, Αγγελική Χατζηελευθερίου, Σαββίνα Παπαθωμά και Χρήστος Γκιντίδης,  κατάφεραν να κατακτήσουν 4 φορές την 5η θέση, σε μια τόσο σημαντική πανελλήνια διοργάνωση.

Να επισημανθεί πως οι περισσότεροι αθλητές του Μ.Κουλιανού που κατάφεραν να διακριθούν, εκτός του ότι είναι πολύ μικρής ηλικίας, συμμετείχαν για πρώτη φορά σε παρόμοια διοργάνωση και το όνομα του Καλύμνικου Συλλόγου ξεχώρισε ανάμεσα στους 1700 αθλητές από όλη την Ελλάδα