Σε συνέχεια της πολύμορφης δραστηριότητας του τελευταίου διαστήματος , για την καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη και μετά τις δυο απεργιακές μάχες και συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν  στο νησί με πρωτόγνωρη συμμετοχή εργαζόμενων και νεολαίας, σωματεία σύλλογοι και φορείς πραγματοποίησαν το Σάββατο 18/3 μια ακόμη Συγκέντρωση-Συναυλία με σύνθημα : ” Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, το έγκλημα στα Τέμπη , δεν θα ξεχαστεί “.

Μια όμορφη μουσική βραδιά στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου ο οποίος γέμισε αναμμένα κεράκια προς τιμήν των θυμάτων.Το μουσικό πρόγραμμα επιμελήθηκαν νέοι καλλιτέχνες του νησιού. Συμμετείχαν οι : Mick Τηλιακός, Μαρία Χατζησμάλη, Νικόλας Κουτσουράης, Μανώλης Σαρούκος, Λευτέρης Σαρούκος.

Επίσης ποιήματα απήγγειλαν οι : Πόπη Γαλανομάτη και Μαρία Κυπραίου.Χαρακτηριστικά από τους νέους μουσικούς αναφέρθηκε πως: “… δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από εδώ, να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας αυτό το έγκλημα να μην ξεχαστεί, να μην συγκαλυφθεί.

“Ενώ στο χαιρετισμό του ο Λευτέρης Σαρούκος μεταξύ άλλων ανέφερε: “..Τα συνθήματα μας μιλούν μέσα από τις φλογισμένες μας καρδιές. Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Αυτές τις μέρες , έχουμε πάρει μια μικρή γεύση του τι μπορεί να κάνει ο λαός και η νεολαία όταν οργανώνονται, συζητούν συλλογικά και αποφασίζουν τα αιτήματα , τα συνθήματα και τις μορφές πάλης τους.” 

Μίλησε για τις ευθύνες διαχρονικά όλων των υπευθύνων και κάλεσε τον λαό και τη  νεολαία του νησιού , να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας , να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, να απλωθεί ο αγώνας μας το επόμενο διάστημα και μπροστά στις νέες εξελίξεις με το απαράδεκτο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για την παραπέρα ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του νερού.