Με αυτή την αποστροφή – πρόσκληση προς τους Δωδεκανήσιους ψηφοφόρους, έκλεισε την σύντομη συνέντευξη που παραχώρησε στον Παλμό της Καλύμνου, η υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσου, Κατερίνα Εμμανουήλ.

Η τ. Διοικήτρια του Νοσοκομείου της Καλύμνου, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαϊου, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στο νησί, πραγματοποιώντας επαφλες με πολίτες του τόπου αλλά και με τις τοπικές αρχές, στην προσπάθειά της να αφουγκρατστεί τα προβλληματα που ταλαιπωρούν την Κάλυμνο, με την οποία, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, έχει ιδιαίτερους δεσμούς και την θεωρεί πλέον δεύτερη πατρίδα της.

Η Κατερίνα Εμμανουήλ, αναφέρθηκε στην ακτοπλοϊα στα νησιά της περοχής, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό τα νησιά να έχουν αξιόπιστα και ασφαλή πλοία, ενώ τόνισε την ανάγκη να οχυρωθεί ακόμα περισσότερο η υγεία των κατοίκων. Γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της υγείας και επεσήμανε την ανάγκη να ενισχυθουν ακόμα περισσότερο με προσωπικό τα νησιώτικα νοσοκομεία, ζητήματα, που ανάμεσα στ’ άλλα δηλώνει ότι θα αγωνιστεί από θέση ευθύνης, ώστε να εξασφαλιστεί μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα των κατοίκων της ακριτικής νησιωτικής Ελλάδας. Στον φακό επίσης μετέφερε η Κ. Εμμανουήλ την εμπειρία της από τις επαφές με τους κατοίκους των νησιών, τονίζοντας ότι εισέπραξε πολλά θετικά μηνύματα και δήλωσε αισιόδοξη, αλλά και το βάρος της ευθύνης για να προωθήσει τα προβλήματα του τόπου της, ώστε να βρουν λύση.

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα δήλωσε στο φακό η Κατερίνα Εμμανουήλ:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video