Μετά από 4 μήνες μάχη στην εντατική του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, η 68χρονη συμπατριώτισσά μας που είχε διακομισθεί διασωληνωμένη από το Νοσοκομείο της Καλύμνου στις 4 Μαϊου, έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό.

Βαρύ το τίμημα για την Κάλυμνο από την διασπορά του ιού, ειδικά την περίοδο Απριλίου – Μαϊου, καθώς μια ακόμη τραγική είδηση έφτασε σήμερα το πρωί, που αφορά την αποώλεια ενός ακόμη θύματος του covid-19, μια 68χρονη ασθενής, με τον κατάλογο των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού να μακραίνει ακόμη περισσότερο.

Η άτυχη γυναίκα είχε νοσηλευτεί στη μονάδα covid του Νοσοκομείου Καλύμνου, καθώς διαγνώσθηκε θετική, χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, όμως η επιβάρυνση της υγείας της, επέβαλε την διακομιδή της σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου και σήμερα το πρωί κατέληξε, αφού πάλεψε 4 μήνες, μακριά από το σπίτι της και την οικογένειά της, με τις επιπλοκές από τον φονικό ιό, να οδηγήσουν στο μοιραίο.

Στην οικογένεια της συμπατριώτισσάς μας, εκφράζουμε τα πιο ειλικριή συλλυπητήρια και ευχόμαστε να σταματήσει αυτός ο μακρύς κατάλογος των οικογενειών που έχασαν τους ανθρώπους τους.

(Τη Δευτέρα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης συναίκας, η σορός της οποίας θα φτάσει στην Κάλυμνο την Κυριακή)