Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Σοκαριστική υπόθεση απασχολεί από το βράδυ του Σαββάτου την τοπική κοινωνία της Κω, με ένα κοριτσάκι ενός έτους να μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν να το επαναφέρουν, αλλά το βρέφος είχε χάσει τη ζωή του, ενώ η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή, καθώς οι γονείς του προσήχθησαν και εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το βράδυ του Σαββάτου η μητέρα του βρέφους διαπίστωσε ότι η κόρης είχε χάσει τις αισθήσεις της, προσπάθησε να τη συνεφέρει και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. 

Οι γείτονες κινητοποιήθηκαν, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς  οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν.

Στο σώμα του βρέφους, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν εκδορές, εκχυμώσεις, αλλά και σημάδια που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Οι γονείς του βρίσκονται υπό εξέταση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σχετικά με τις εκδορές υποστήριξαν ότι οφείλονται σε χτυπήματα που δέχθηκε το βρέφος από το δίχρονο αδερφό της, ή άλλα ατυχήματα. Σχετικά με τα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης οι γονείς έχουν δηλώσει άγνοια.

Πληροφορίες που διαρρέονται από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι ο πατέρας έχει απασχολήσει στο παρελθόν για πορνογραφία. 

Η σορός του βρέφους μεταφέρεται στη Ρόδο για ιατροδικαστική εξέταση.

Πηγή efsyn.gr (photo in.gr)