Σημαντικές χορηγίες Καλυμνίων επιχειρηματιών προς το ΕΚΑΒ, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα για την δημόσια υγεία.

Η γνωστή εταιρεία της οικογένειας Ψαρομπά, ΑΡΓΩ Α.Ε., προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς το ΕΚΑΒ Καλύμνου, που αφορά μια υπερσύγχρονη καρέκλα για τη μεταφορά ασθενών, η οποία λειτουργεί με μπαταρία κι ερπύστρια.

Παράλληλα εκφράζονται ευχαριστίες και προς την επιχείρηση Pilatos Print+Copy Center για την εκτύπωση και τοποθέτηση των αυτοκόλλητων και στον Χαλκίτη Ιωάννη για την χορηγία που έκανε ώστε το ασθενοφόρο να βαφτεί του ΕΚΑΒ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το ΕΚΑΒ Καλύμνου ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΑΡΓΩ ΑΕ της οικογένειας Ψαρομπά για την δωρεά της Υπερσύγχρονης καρέκλας για τη μεταφορά ασθενών, η οποία λειτουργεί με μπαταρία κι ερπύστρια. Στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών κι η προστασία των διασωστών από προβλήματα υγείας όπως ορθοπεδικά και μέσης λόγω των βαρών που σηκώνουν.
Επίσης ευχαριστούμε ακόμα μια φορά θερμά τον κ. Χαλκίτη Ιωάννη για την χορηγία που έκανε ώστε το ασθενοφόρο να βαφτεί.
Τέλος θέλουμε να πούμε ακόμα ένα ευχαριστώ στην εταιρεία Pilatos Print+Copy Center για την εκτύπωση και τοποθέτηση των αυτοκόλλητων.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.”