Ο πολιτευτής και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του κόμματος της Ελληνικής Λύσης, Γιάννης Γαβαλάς, χθες Κυριακή 5 Μαρτίου, ξεκινώντας την προεκλογική του προσπάθεια, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πολιτικού του γραφείου, όπως είχε ανακοινώσει, στην περιοχή του σταθμού των ταξί, με παρουσία φίλων αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής του τόπου.

Στην λιτή τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού, όπως ταίριαζε λόγω του δυσάρεστου κλίματος από την τραγωδία στα Τέμπη, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, ο Έπαρχος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του ΔΣ, Γιάννης Μαστροκούκος, ο πολιτευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Παπουτσής και συνυποψήφιος του Γιάννη Γαβαλά και αρκετοί φίλοι του, που τίμησαν με την παρουσία τους τον καλύμνιο πολιτευτή.

Μετά το τέλος του αγιασμού ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός του Γιάννη Γαβαλά και του Κ. Παπουτσή, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης, παραχώρησε μια σύντομη συνέντευξη στον Παλμό της Καλύμνου, με αναφορές στην πολιτική επικαιρότητα, στα προβλήματα της περιοχής αλλά και στους στόχους του ως υποψήφιος βουλευτής:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video