Τελευταία μέρα του Σεπτεμβρίου και στο έργο διάνοιξης του δρόμου προς Άγιο Σάββα, από Θέρμα, επικρατεί απόλυτη σιωπή και καμιά εργασία δεν γίνεται, όπως κατέγραψε και στις 30 Ιουλίου ο φακός του “Παλμού της Καλύμνου”, παρά τις τότε “προβλέψεις” του Δημάρχου που δήλωνε πως τέλος Αυγούστου θα επανεκκινήσουν οι μπουλντόζες για την αποπεράτωση του έργου.

Σήμερα εκπνέει και ο Σεπτέμβριος και οι μπουλντόζες ακόμα να λύσουν χειρόφρενο, ενώ καμιά έκρηξη δεν σημειώθηκε στην περιοχή, καθώς η αιτία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος, ήταν η ανάγκη χρήσης εκρηκτικών για να προσπελαστεί και το τελευταίο κομμάτι που απομένει, περίπου 150 μέτρα,  μέχρι να ενωθεί με το τμήμα από Θέρμα. Ήταν παραμονές των τελευταίων δημοτικών εκλογών, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες και σταμάτησαν σχεδόν την ίδια μέρα, μετά από καταγγελίες. Ακολούθησε η νέα Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Διακομιχάλη, προχώρησε τις διαδικασίες με τις αδειοδοτήσεις και τέλη του 2020 χαράχτηκε ο δρόμος από την αρμόδια υπηρεσία του στρατού, με τις εργασίες να ξεκινούν αλλά να “ανεβοκατεβάζουν” διαρκώς χειρόφρενο οι μπουλντόζες.

Τέλος φθινοπώρου προέβλεψε ο Δήμαρχος πως θα ολοκληρωθεί η διάνοιξη του δρόμου, αφού θα ξεκινούσαν οι εργασίες τέλος Αυγούστου, (οι δηλώσεις στον σύνδεσμο που ακολουθεί http://Ο Δήμαρχος για το νέο σταμάτημα των εργασιών στην διάνοιξη του δρόμου από Θέρμα προς Άγιο Σάββα (VIDEO)), όμως η πραγματικότητα διέψευσε τον Δ. Διακομιχάλη, καθώς σήμερα ο φακός του “Παλμού της Καλύμνου” κατέγραψε την απόλυτη “σιωπή” στην περιοχή και τα εργαλεία να είναι μονίμως ακινητοποιημένα και φαίνεται πως το έργο που ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο του 2019, θα εξαντλήσει και εκείνη του 2023, αφού εδώ και 4 μήνες δεν έχει προχωρήσει ούτε μισό μέτρο η διάνοιξη.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video