Μεγάλη ποσότητα από δενδρύλια και φυτά έφτασαν στην Κάλυμνο, από το Περιφερειακό Φυτώριο και με φροντίδα του Επάρχου, Μανώλη Μουσελλή, διανεμήθηκαν σε όσους τα ζήτησαν.

Συγκεκριμένα ένα μέρος από τα δενδρύλια παραδόθηκαν στο Φυτώριο του Δήμου και συγκεκριμένα στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο , Παντελή Ζωίδη, ενώ παραδόθηκαν διακοσμητικά φυτά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης στο Άργος, που θα διακοσμήσουν τον περιβάλλοντα χώρο καθώς και δενδρύλια χαρουπιάς, που θα αναλάβουν οι μελισσοκόμοι της Καλύμνου, για την δενδροφύτευσή τους, καθώς και πικροδάφνες που ζητήθηκαν από συλλόγους του νησιού.

Όπως τόνισε ο Έπαρχος, στόχος είναι να συνεχιστεί αυτή η δράση μέσω του Φυτώριου της Περιφέρειας, που ξεκίνησε από πέρσι, ώστε να δημιουργηθούν στο νησί εστίες πρασίνου, γεγονός που συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας, στην Κάλυμνο αλλά και σε όλα τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα δήλωσαν στο φακό του Παλμού της Καλύμνου, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και ο Αντιδήμαρχος για θέματα καθημερινότητας και πρασίνου, Παντελής Ζωίδης.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video