Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαστροκούκος, σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Χωματερής και τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη, ο οποίος με έμφαση τόνισε πως το ζήτημα της ενδιάμεσης λύσης αφορά τον Δήμο, με δ.τ. αναφέρεται στο θέμα και τονίζει πως ο Δήμαρχος «θολώνει τα νερά» και ρίχνει και γι΄ αυτό το ζήτημα την ευθύνη στον Γ. Χατζημάρκο.

Βέβαια ο Γ. Μαστροκούκος, καυτηρίασε και το γεγονός της παρουσίας του Γιώργου Θανάτση στην πρόσφατη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, με ειρωνικό και δηκτικό τρόπο.

Ακολουθεί το δ.τ. της παράταξης:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ: ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 16/05/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μας έπνιξαν τα σκουπίδια. Ο σκουπιδότοπος μας γεμίζει τοξίνες. Οι δηλώσεις περί τακτοποίησης του θέματος,  έσπασαν το νευρικό σύστημα όλων μας

Ο Περιφερειάρχης ξεκάθαρος: Θα σας κατασκευάσω ΧΥΤΑ, οι ενδιάμεσες ενέργειες είναι του Δήμου σας. Ενδιάμεσες ενέργειες ορίζονται: Ανακύκλωση και δεματοποίηση. Ο δήμαρχος κ. Διακομιχάλης θολώνει τα νερά και επιστρέφει με μαεστρία εξ ολοκλήρου την ευθύνη στον Περιφερειάρχη. Εσύ Περιφερειάρχη την κατασκευή ΧΥΤΑ, εσύ πρωταγωνιστής και για τις ενδιάμεσες ενέργειες.

Εγνωσμένης αξίας η πολιτική θολούρας του δημάρχου. Γνωστό επίσης ότι το πολιτικό δίδυμο Διακομιχάλη -Θανάτση δεν αποβαίνει προς το συμφέρον του Λαού.

Ποιος  ο λόγος της παρουσίας του κ. Θανάτση στην σύσκεψη που έγινε στην Ρόδο, για το θέμα των σκουπιδιών της Καλύμνου;

Είναι και για τα σκουπίδια ο κ Θανάτσης;

Ο κ. Ζωίδης είναι υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας. Γιατί δεν συνόδεψε τον δήμαρχο στην Ρόδο για το θέμα των σκουπιδιών;

Μήπως ο κ. δήμαρχος επιθυμεί  τον κ. Ζωίδη να τρέχει με το μηχανάκι στα στενά της Καλύμνου και στα «σαλόνια» της Ρόδου να τον συνοδεύει ο κ. Θανάτσης.

Μας μυρίζει νέο ναυάγιο!!

Για την Παράταξη Μαστροκούκος Γιαννης