Επί χρόνια η “παρέα” Διακομιχάλη – Θανάτση, επιχειρούν να σπιλώνουν τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΕΚ και επιτέλους η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια, για να φανούν οι πραγματικοί ένοχοι με την γνωστή υπόθεση των 410 χιλ. ευρώ”

Στο πάνελ της συνέντευξης που παραχώρησε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ο επικεφαλής Γιάννης Μαστροκούκος, ο Μιχάλης Λελέκης και η Αναστασία Κάτρη, η οποία και προλόγισε την παρουσίαση της παράταξης, που έγινε αποκλειστικά από τον αρχηγό, ο οποίος φυσικά και κάλυψε πλήρως τον δημοτικό σύμβουλο της ομάδας του, τον οποίο, όπως τόνισε, έχουν στοχοποιήσει και κατασυκοφαντούν επί 12 χρόνια.

Ο Γ. Μαστροκουκος επεσήμανε ουσιαστικά πως η παραπομπή στη δικαιοσύνη της υπόθεσης, θα είναι “λυτρωτική” για τον πρώην πρόεδρο της ΑΝΕΚ, αφού θα καταδειχθεί η αλήθεια αλλά και οι πραγματικοί ένοχοι, που ζημίωσαν την εταιρεία.

Στόχος η ανάδειξη της καταστροφικής πολιτικής που ασκείται στην εταιρεία και γενικά στο Δήμο από την σημερινή ηγεσία, ενώ στην εισήγηση του Γ. Μαστροκουκου βασικός πρωταγωνιστής ήταν ο Γιώργος Θανάτσης, για τον οποίο μάλιστα έκανε αναδρομή στο παρελθόν, παραθέτοντας ακόμα και αποσπάσματα από το βιβλίο του αείμνηστου Μιχάλη Ζαϊρη, παρουσιάζοντας ως “καταστροφική” την όλη του πορεία.

Ο Γ. Μαστροκούκος, στην παρουσίαση του, επικεντρώθηκε στην πολιτική που ασκείται από από συγκεκριμένους ανθρώπους, τονίζοντας πως “μας κυβερνούν άνθρωποι, κατώτεροι των περιστασεων”.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video