Ένα βίντεο-ντοκουμέντο της αναγκαστικής προσγείωσης αεροπλάνου στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”, που καταγράφηκε από κάμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες το επιβατικό αεροσκάφος Airbus A-333 της Delta Airlines φαίνεται να ακολουθεί έναν διάδρομο του αεροδρομίου με αρκετά μικρή ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, το επιβατικό αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την Ατλάντα των ΗΠΑ προς Αθήνα και κάποια στιγμή άναψε η ένδειξη υπερθέρμανσης στα αριστερά φρένα του αεροπλάνου.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο όπου ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα που περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου, ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια ενώ ακολούθησε τεχνικός έλεγχος στο αεροσκάφος.

tvxs.gr

https://m.youtube.com/watch?v=SVRfiCBrGl4&feature=emb_logoΆμεσα σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο όπου ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα που περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου, ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια ενώ ακολούθησε τεχνικός έλεγχος στο αεροσκάφος.Άμεσα σήμανε συναγερμός στο αεροδρόμιο όπου ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν τα πυροσβεστικά και τα ασθενοφόρα που περίμεναν στην πίστα του αεροδρομίου, ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια ενώ ακολούθησε τεχνικός έλεγχος στο αεροσκάφος.