Για το τελευταίο του “ταξίδι” θα μπαρκάρει αύριο ο 45χρονος ναυτικός Γιάννης Τρικοίλης, που έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα στο ναυάγιο του ρυμουλκού “Ποθητός ΙΙ”, που βυθίστηκε στο λιμάνι της Πάτμου λίγο μετά τις 10 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, ενώ βρίσκονταν σε διαδικασία συνδρομής απόπλου κρουαζιερόπλοιου.

Η σορός του άτυχου Γιάννη Τρικοίλη θα φθάσει απόψε από Ρόδο, όπου είχε μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή και η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 4:00 το απόγευμα, στον Ι.Ν. του Αγίου Στεφάνου.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έμελε να είναι το μοιραίο για τον 45χρονο ναυτικό, καθώς το Ρ/Κ πλοίο «ΠΟΘΗΤΟΣ» Ν.Π. 12862, κατά τη διάρκεια χειρισμών απόδεσης του Κ/Ζ πλοίου «AZAMARA JOURNEY» σημαίας Μάλτας στο λιμάνι της Πάτμου, βυθίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο μελών του πληρώματος του σκάφους και περισυνελέγη ο 26χρονος Γ’ μηχανικός, ενώ αγνοούνταν ο κυβερνήτης του ρυμουλκού, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα εντός του βυθισμένου πλοίου, από ιδιώτη δύτη και μεταφέρθηκε Κ.Υ. Πάτμου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Μια τραγική κατάληξη για τον άτυχο Γιάννη, πατέρα δύο παιδιών, ένα παιδί μεγαλωμένο στη θάλασσα, που τελικά τον πήρε για πάντα μαζί της.

Στην οικογένεια του Γιάννη Τρικοίλη εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια για τον χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου.