Για την χθεσινή ανακοίνωση της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Κ.Α. Καλύμνου, σχετικά με την κατάσταση του Νοσοκομείου και τις ανησυχίες γύρω από την ασφάλεια της Δημόσιας Υγείας στο νησί, εξέδωσε απάντηση ο νέος Διοικητής του ιδρύματος, κ. Νικόλαος Φανιός.

Ο νέος Διοικητής στο δ.τ. τονίζει πως “Καλυμνιακός λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής από τη λειτουργία του Νοσοκομείου” και επισημαίνει πως η διοίκηση είναι στην διάθεση όλων για ενημέρωση γύρω από τα θέματα που αφορούν το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καλύμνου.

Ακολουθεί το δ.τ. του Διοικητή του Νοσοκομείου:

Κάλυμνος 03 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε 02/6/2022 από την Τ.Ο. Καλύμνου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, αναφορικά με τις πρόσφατες αεροδιακομιδές ασθενών και την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο μας, διαβεβαιώνουμε ότι ο Καλυμνιακός λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής από τη λειτουργία του Νοσοκομείου και σε καμία περίπτωση δεν θα μείνει χωρίς την προβλεπόμενη υγειονομική κάλυψη.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου είναι στη διάθεση των πάντων για να παραθέτει τα πραγματικά περιστατικά, έτσι ώστε να μη μεταδίδονται ανακριβείς πληροφορίες που θέτουν σε κίνδυνο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αναφορικά με την υγειονομική τους κάλυψη.


Μετά τιμής
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΑΝΙΟΣ