Ο Δήμαρχος, με σημερινό δελτίο τύπου, “ευχαριστεί” τον Έπαρχο, που συμπεριέλαβε και … το Επαρχείο στην εκδήλωση για το “Ποκίνημα των Σφουγγαράδων”, που, όπως αναφέρει, θα είναι υπό την αιγίδα του Δήμου, το οποίο μάλιστα δηλώνει στο δ.τ. ότι είχε ήδη εξαγγείλει, αν και δεν είναι εις γνώσιν μας παρόμοια ανακοίνωση.

Λιτό μεν αλλά με “αιχμές” το δ.τ. και στο οποίο γίνεται φανερό ότι ο Δήμαρχος “ενοχλήθηκε” από τις χθεσινές δηλώσεις του Επάρχου, που σε συνέντευξη τύπου παρουσίασε το πολιτιστικό πρόγραμμα του Επαρχείου και έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην εκδήλωση για τους σφουγγαράδες, η οποία θα είναι “η κορυφαία” και γύρω από την οποία έχουν ασκηθεί κριτικές, καθώς επί δύο χρονιές διοργανώνεται με επιτυχία από τον Δήμο της Χάλκης.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

            Κάλυμνος 4/5/ 2023                      

     mail: grafeioepikoinwnias@gmail.com    

     τηλ/νο 22433-60105                                         

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Έπαρχο που συμπεριέλαβε και το Επαρχείο στο πολιτιστικό του πρόγραμμα το «ποκίνημα των σφουγγαράδων», το οποίο είναι υπό την αιγίδα του Δήμου και θα υλοποιηθεί με την ευθύνη του συμπατριώτη μας μουσικοσυνθέτη Νίκου Κούρου, όπως εξήγγειλε ο Δήμαρχος Καλυμνίων.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων