Ενώ ακόμη δεν έχει παραλάβει ολοκληρωμένα την επιχείρηση, ο Μιχάλης Λελέκης, που ανέλαβε ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, μιλά στο φακό του Παλμού της Καλύμνου και δηλώνει γενικά αισιόδοξος για το αύριο, καθώς πιστεύει ότι η επιχείρηση θα … βρει το δρόμο της!

Ο Μιχάλης Λελέκης, μίλησε καταρχάς για τις αφαλατώσεις στην Τέλενδο, θέμα που απασχολεί την τοπική επικαιρότητα, αφού επί μήνες το νησί ήταν χωρίς νερό, τονίζοντας πως το μηχάνημα της αφαλάτωσης στο μικρό νησί συντηρείται και θα παραδοθεί και σε ένα μήνα περίπου θα δουλεύει κανονικά, ενώ στην Ψέριμο η αφαλάτωση συντηρείται και τροφοδοτεί κανονικά το νησί.

Για τα προβλήματα με την αποχέτευση και την ύδρευση του Βαθύ, τόνισε πως θα αντιμετωπισθούν, ιδιαίτερα με τα λήμματα και θα γίνει χρήση βυτίου που θα διευκολύνει την όλη κατάσταση, ώστε να μην επαναληφθούν οι τραγικές εικόνες του παρελθόντος, ενώ επεσήμανε πως σύντομα θα ανακοινωθούν μέτρα για την πλήρη αντιμετώπιση του θέματος.

Ιδιαίτερα προσεκτικός και … φειδωλός ήταν ο πρόεδρος της επιχείρησης στο θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν υπήρξε … επαρκής συντήρηση των εγκαταστάσεων, μη δίνοντας περισσότερες πληροφορίες, για ευνόητους λόγους.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video