Ο Real Voice 99.5,  γιόρτασε  με τη θετική ενέργεια των ακροατών του, τα πρώτα του γενέθλια!

  • Μέσα σε ένα χρόνο κατόρθωσε να γίνει ο πρώτος ενημερωτικός σταθμός σε όλη τη Δωδεκάνησο
  • Για πρώτη φορά ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός ακούγεται  από την Αστυπάλαια ως το Καστελόριζο

 Ένα χρόνο στον «αέρα» συμπληρώνει αυτές τις μέρες ο ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός Real Voice 99.5, που το βράδυ της Τετάρτης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, στην κατάμεστη από φίλους και ακροατές, αίθουσα του Ronda στην πόλη της Ρόδου.

O Real Voice 99,5, σε συνεργασία με τον πρώτο πανελλαδικά ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm 97.8 – μέρος του προγράμματος του οποίου αναμεταδίδει –  βγήκε για πρώτη φορά στον «αέρα», την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 και στους μήνες που ακολούθησαν κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά και να βάλει ψηλά τον πήχυ, αφού έγινε ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός που εξέπεμψε σε ακριτικά νησιά, εκεί  όπου μέχρι σήμερα δεν έχει εκπέμψει κανένα ελληνικό ραδιόφωνο, όπως η Αστυπάλαια και το Καστελλόριζο, δημιουργώντας την απαιτούμενη τεχνική υποδομή.

Σήμερα, ένα χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας του, ο Real Voice 99.5, έχοντας επίγνωση και του εθνικού ρόλου του ραδιοφώνου στα ακριτικά νησιά, έχει ενώσει σε μια συχνότητα και σε μια δυνατή φωνή, ολόκληρο το δωδεκανησιακό σύμπλεγμα, σε μια αμφίδρομη επικοινωνία, με σκοπό όχι μόνο να ακουστεί αλλά και να ακούσει, να δώσει φωνή στους νησιώτες.

Στελεχωμένος από ανθρώπους με πολύ μεγάλη και πολυετή εμπειρία, μπροστά και πίσω από τα μικρόφωνα του τοπικού ραδιοφώνου, αλλά και με έμπειρους τεχνικούς που γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες του νησιωτικού χώρου, ο Real Voice 99.5 έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία. Από το ξεκίνημά του αγκαλιάστηκε με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό, σε όλα τα νησιά, ενώ μέσω της ιστοσελίδας του www.realvoice995.gr και των social media φτάνει και σε όλη τη Δωδεκανησιακή ομογένεια.  Έτσι,  κατόρθωσε να έχει πολύ μεγάλη απήχηση και διείσδυση σε όλα τα ακροατήρια, καθώς οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, ο καθένας με το δικό του ύφος και στυλ, καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος προτιμήσεων των ακροατών.

Η μεγάλη απήχηση του Real Voice 99.5, φάνηκε και στην εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην γιορτή των γενεθλίων το βράδυ της Τετάρτης.

Μεταξύ των άλλων παρέστησαν: Ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ , Δημήτρης Γάκης, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Διοικητής του Αεροπορικού Αποσπάσματος Ρόδου,, Κίμωνας Χυτήρης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Φιλήμονας Ζαννετίδης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Ευστρατίου, Χρήστος Μπάρδος και Χαρούλα Γιασιράνη, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Ταρασλιάς, Τάσος Σπανός, Στέφανος Δράκος,  και Γιάννης Καμπούρης, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θανάσης Βυρίνης,  Σπύρος Σπυρόπουλος, Νικόλαος Γιαννάς και Μιχάλης Καφετζής,   ο δημοτικός σύμβουλος και Γραμματέας της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Πόκκιας, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου,  Μάνθα Ζιώγου, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, Δημήτρης Ιωσήφ, η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ ΝΔ , Έφη Χαραλαμποπούλου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της Ν.Δ. , Αντώνης Αρφαράς, ο Μηνάς Νικολάου, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, o γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μουτσάκης, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου , Αντώνης Γιαννικουρής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππου, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, Βασίλης Περίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Δωδεκανήσου, Χρήστος Μιχαλάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, Γιώργος Ματσίγκος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου, Σταύρος Τσαντής, ο Προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου, Χαράλαμπος Τσιμπλέκας, ο Πρόεδρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης, Σέργιος Αϊβάζης, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη, Φίλιππος Τριομμάτης,, ο Πρϊστάμενος της ΚΥΔ, Παναγιώτης Τριανταφύλλας, o Aερολιμενάρχης Ρόδου, Βασίλης Κατταβενάκης, ο τέως Αερολιμενάρχης, Σπύρος Δεληγιάννης, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΕΚ «Γεννηματάς», Βάνα Αγγελοπούλου  – Μανωλάκη, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, Νίκος Παπασταματίου, οι υποψήφιες  βουλευτίνες Λίτσα Φτακλάκη, Κατερίνα Εμμανουήλ, Χρύσα Καραγιάννη, Κατερίνα Βολονάκη, Κατερίνα Γαβαλά, και Ελευθερία Οίκουτα, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του Matsis Media Group, Σταύρος Μάτσης, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, του επιχειρηματικού κόσμου της Ρόδου κ.ά.

Στη γιορτή των γενεθλίων του Real Voice 99.5 παρέστη ο Γενικός Διευθυντής  του Real Group, Βαγγέλης Σπάρταλης.

Την βραδιά άνοιξε η δημοσιογράφος και παραγωγός του Real Voice 99.5, Ρένα Παυλάκη, η οποία, εκ μέρους όλων των εργαζομένων, ευχαρίστησε τον Ιωάννη Χαλικιά, διευθύνοντα σύμβουλο της ιδιοκτήτριας New Era Media για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία.

Ο κ. Χαλικιάς από την πλευρά του τόνισε πως ο Real Voice 99,5 έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα  και ανάλογη θα είναι η συνέχεια με την κατάκτηση νέων στόχων που θα υπηρετούν πάντα με αληθινή φωνή την αυθεντική ενημέρωση των νησιωτών. 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Γενικός Διευθυντής του Real Group κ. Βαγγέλης Σπάρταλης επεσήμανε την επιδραστικότητα του ραδιοφώνου μέσα στην καθημερινότητα και συνεχάρη τον Real Voice 99,5 για τα αποτελέσματα που πέτυχε μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 

 Στη συνέχεια, η Ρένα Παυλάκη παρουσίασε όλους τους συντελεστές του σταθμού. Τον σύμβουλο διοίκησης και τακτικό σχολιαστή  Ζαχαρία Λουδάρο , τους δημοσιογράφους – παραγωγούς Τέρη Χατζηιωάννου, Νατάσσα Παμπρή, Δέσποινα Κουλούμπρη, Γιάννη Κουμέντο και Μερκούρη Αρφαρά, τον επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος, Βαγγέλη Καρακατσάνη, τον ηχολήπτη Πέρη Βασιλάκη, τον υπεύθυνο παραγωγής, Γιώργο Ρουμπέτη. Απουσίαζε λόγω ασθένειας ο δημοσιογράφος Γιάννης Μηνατσής

Ακολούθησε η κοπή της τούρτας γενεθλίων από τον διευθύνοντα σύμβουλο της New Era Media, Ιωάννη Χαλικιά, με την υπόσχεση, ο Real Voice 99.5 να συνεχίσει με τον ίδιο υψηλό επαγγελματισμό  να μεταφέρει στους πολίτες έγκυρη και πλουραλιστική  ενημέρωση και διεισδυτική ανάλυση των γεγονότων τόσο της τοπικής όσο και της γενικότερης επικαιρότητας.