Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής
Εμμανουήλ Μουσελλής

Συνέντευξη παραχώρησε στο τοπικά ΜΜΕ , ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή στο Νότιο Αιγαίο” και υποψήφιος περιφερειάρχης, Νικηφόρος Παπανικόλας, καθ’ οδόν προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, από τη νέα γενιά των πολιτικών στελεχών στα Δωδεκάνησα και γιος του πρώην βουλευτή Βασίλη Παπανικόλα.

Τον υποψήφιο περιφερειάρχη , προλόγισε και παρουσίασε η Κατερίνα Γαβαλά, πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Κω και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, με τον Νικηφόρο Παπανικόλα να αναφέρεται στους στόχους της κίνησης, που είναι η συσπείρωση νέων ανθρώπων που δεν εκφράζονται από την πολιτική του σημερινού περιφερειάρχη και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πολιτικών δυνάμεων. Ο Ν. Παπανικόλας ανέφερε πως υποψήφιοι από την Π.Ε. Καλύμνου με την παράταξη θα είναι ο Μικές Ζηρούνης και ο Κυριάκος Βασιλειάδης, ενώ αναφέρθηκε στην ποσόστωση ( 40%) ανδρών –γυναικών για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια τονίζοντας ότι, δημιουργεί πολλά προβλήματα και ότι με το να επιβάλλεται η συμμετοχή των δυο φύλων είναι κάτι που από μόνο του αποτελεί διάκριση και πρότεινε να αναληφθεί σχετική νομοθετική πρωτοβουλία κάποια στιγμή και να αλλάξει αυτό.

Ακολουθεί το βίντεο από την παρουσίαση του Νικηφόρου Παπανικόλα και οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όπως τα κατέγραψε ο φακός της Ειρήνης Χαλκίτη και την ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση

https://youtu.be/9RH71pdCyN8
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος
Χατζημάρκος