Την Κάλυμνο εκπροσώπησε στην Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο ΙΤΒ, η αντιδήμαρχος τουρισμού , Καλλιόπη Κουτούζη και σήμερα ενημερώθηκαν τα τοπικά μέσα για τη δράση αυτή, σε συνέντευξη ποτ παραχωρήθηκε στο δημοτικό μέγαρο, παρουσία του Δημάρχου, Γιάννη Μαστροκούκου.

Η Κάλυμνος, που για πολλές δεκαετίες … απείχε από παρόμοιες διοργανώσεις, όπως τόνισε και ο Δήμαρχος, φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και η αντιδήμαρχος, είχε επαφές με σημαντικούς tour operators (TUI, JET 2) και με πρακτορεία που εξειδικεύονται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Στο περιθώριο της έκθεσης, η Καλλιόπη Κουτούζη, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί εμ τοναντιπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας SKY ΕΧPRESS, και να συζητήσουν τα θέματα με την αεροπορική σύνδεση της Καλύμνου, η οποία παρουσιάζει προβλήματα στη συχνότητα των δρομολογίων προς το Ελευθέριος Βενιζέλος. Πράλληλα συναντήθηκε με εκπρόσωπο της εταρείας AIRBNB και συζητήθηκε η δυνατότητα να διεξαχθούν σεμινάρια, που θα αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το νησί, όχι μόνο στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων της γνωστής πλατφόρμας, αλλά και άλλων μορφών που παρέχουν διαμονή.

Παράλληλα η αντιδήμαρχος, παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνόφωνο τμήμα της DEUTSCHE WELLE και ενημέρωσε για την Κάλυμνο το δίκτυο ενημέρωσης DE SPIEGEL, με πληθώρα περιοδικών κάθε μορφής,με παγκόσμια εμβέλεια.

Στο βίντεο τα όσα μετέφερε η αντιδήμαρχος και οι δηλώσεις του Δημάρχου, όπως τα κατέγραψε ο φακός του Παλμού της Καλύμνου.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video